FCBQ

Pas enrere del GEiEG per seguir somiant

Copa Catalunya fem. Els tirs lliures rivals i els problemes de Bou i Pairó, factors negatius

CERDANYOLA 59
GEIEG 42

CERDANYOLA: B. Garcia (9), C. Pérez (17), Marcelo (2), Arbizu (10) i Molina (4) –cinc inicial–; M. Garcia, Jiménez (2), Madueño, Casademont (5), T. Pérez (10). 4 triples: 2 C. Pérez i T. Pérez. 21/30 en tirs lliures. 21 faltes. GEIEG: Pairó, Gallegos (5), González (5), Arias i Roig (13) –cinc inicial–; Teixidor, Jòdar (3), Bahí (5), Moreno (2), Serra (4), Sargatal (3) i Xargay (2). 3 triples: Gallegos, Jòdar i Sargatal. 11/14 en tirs lliures. 28 faltes. PARCIALS: 18-11, 24-11, 6-12 i 11-8. COMENTARI: El GEiEG no va tenir cap possibilitat de victòria, amb problemes a la posició de 3 per les absències de Bou i Pairó durant molts minuts. Els 30 tirs lliures que va llançar el rival tampoc van ajudar. Ja d'inici el Cerdanyola va començar a utilitzar el físic per crear problemes en el rebot i en les exteriors gironines a la posició d'alera. En el segon quart les coses van anar pitjor pels mateixos arguments i les de Surís perdien al descans 42-22. La defenses alternatives van millorar el rendiment visitant en la represa. El GEiEG va situar-se a vuit, tot i els problemes en les rotacions. El darrer tram va ser un voler i no poder d'un equip que va arrossegar ahir baixos percentatges: 22% de dos i 15% en triples. Impossible.