FCBQ

Tot enlaire

Copa Catalunya fem. Tomben el líder i seran en la final a quatre si perd el Cerdanyola

Triomf brutal (31 punts de diferència) d'un gran i sòlid GEiEG contra el líder, que, paradoxalment, podria no servir de res. I és que ara les grupistes, per entrar en la final a quatre per a l'ascens a la Lliga Femenina 2, hauran d'esperar que avui falli el Cerdanyola, contra qui tenen l'average perdut. Però les gironines van fer ahir la primera part de la feina. I la van fer molt bé. Un inici devastador, amb màxima concentració i intensitat defensiva en les línies de passada. El treball mental previ va ser molt bo i el 21-4 del primer quart així ho va demostrar. Amb una aportació col·lectiva i un joc molt coral, el GEiEG va fer petit el líder (només havia perdut dos partits), també el segon acte, en què, amb rotacions i la mateixa agressivitat, va deixar el partit més que decidit en el descans: 53-23. 30 punts de diferència que lògicament van obligar el rival a tirar la tovallola molt aviat.
20 rebots més
I és que en la segona part no hi va haver ni partit ni història. El domini final del rebot de les locals va ser brutal (20 captures més i 35 defensius). No van deixar gairebé segones ocasions a un Joventut les Corts entregat, que va provar tímidament una defensa en zona en el tercer quart, sense èxit excessiu. Al final, victòria molt sobrada amb González (14 punts) i Xargay (13) com a màximes anotadores, i hora d'esperar el que pugui fer el Cerdanyola aquesta tarda a les set a Valls en el darrer partit de la jornada.

GEIEG 69
J. LES CORTS 38

GEIEG: Pairó (4), Gallegos (2), Bahí (9), Moreno (7) i Roig (9) –cinc inicial–; Teixidor, Jòdar, Bou, González (14), Serra (5), Sargatal (6), Xargay (13). 6 triples: 2 González, 1 Bahí, Serra, Sargatal i Roig. 11/17 en tirs lliures. 21 faltes. JOVENTUT LES CORTS: Farré (6), Tutusaus (7), Solozábal (4), Cobo (4), Vives (2) –cinc inicial–; Martínez (6), De Eguia, Guilanya (2), Fábrega, Soriano (4), Simon (3). 10/20 lliures. 23 faltes. PARCIALS: 21-4, 17-9, 15-10 i 16-15.