Triomfs del GEiEG B i el Palamós, derrota de l'Olot

Bataller (7), Bartolí, Mar Ripoll (5), Mir (5), Mayoral (14) –cinc inicial–; Maria Ripoll (2), Quesada, López, Oliveras, Ruiz, Juanola (6). Cap triple. 15/27 tirs lliures. 20 faltes. Eliminada: Mayoral.

Arch, Piñol (9), Olmo (7), Dinares, Lara –cinc inicial–; Gómez (7), Vidal, Feliu (8), Morillo (5). 3 triples: 2 Pinyol i 1 Feliu. 11/19 tirs lliures.

PARCIALS:

13-8, 5-5, 11-12 i 10-11.

COMENTARI:

El GEiEG B va aconseguir una treballada victòria contra el segon classificat de la categoria en un enfrontament marcat per la duresa defensiva i pel poc encert en el llançament de tots dos equips. La defensa col·lectiva i el domini del rebot ofensiu van permetre a les locals dominar des del vuitè minut fins al final.

62

OLOT:
Coma (11), Roca (23), Gaínza (13), C. Montero (9), A. Pujolar (14) –cinc inicial–; Gutiérrez, Sala (6) i M. Pujolar. 2 triples: Roca i Gaínza. 16/22 tirs lliures. 22 faltes. Eliminada: Montero.

66

TORDERA:
Puigcercós (1), Ferró, Vilardaga (12), Caminal (13), Olives (7) –cinc inicial–; Camarasa (16), Ventosa (2), Ceña (15) i Boneu. 5 triples: 3 Camarasa, 1 Vilardaga i Caminal. 15/18 tirs lliures. 25 faltes. Eliminada: Ceña.

PARCIALS:

22-6, 19-23, 12-22 i 9-15.

COMENTARI:

L'Olot no va poder guanyar tot i el bon inici de partit que va dur a terme, amb un 22-6 que va deixar descol·locat el rival. Les visitants, però, van posar-se les piles per ajustar el marcador abans d'entrar en l'últim quart. Va ser llavors quan el Tordera va capgirar definitivament el marcador. El conjunt olotí va mostrar-se en desacord amb les decisions arbitrals del darrer període.