FCBQ

La primera meitat esberla les aspiracions del CEB

ARGENTONA 71
CEB GIRONA 52

ARGENTONA: Schroder (8), Martínez (10), Viñallonga (6), Ordas (3), González (14) –cinc inicial–; Cutrina, Del Arco (12), Esgleas (7), Angusto, Vives (6) i Jiménez (5). 3 triples: 1 Martínez, Esgleas i Jiménez. 14/15 tirs lliures. 17 faltes. CEB GIRONA: Espinosa (15), Toll (12), Poch (6), Sala (7), Valls (9) –cinc inicial–; Totti (3) i Rigat. 6 triples: 2 Toll, 2 Espinosa, 1 Totti i Poch. 10/14 tirs lliures. 24 faltes. PARCIALS: 22-8, 20-6, 15-17 i 14-21. COMENTARI: Una primera part molt fluixa va impossibilitar la victòria del CEB. El conjunt gironí, molt desencertat tant en atac com en defensa, va acusar la diferència de trenta punts en la segona meitat. Entre el primer i el segon quart només va ser capaç d'anotar 14 punts, menys dels que va transformar en el tercer (17), en què els gironins van millorar molt tant el joc interior com l'exterior. En el darrer quart, el CEB va confirmar la millora, però sense aspirar a remuntar el resultat advers.