FCBQ

L'Olot s'haurà de jugar la permanència en el tercer partit

OLOT 55 (1)
BALAGUER 58 (1)

OLOT: Roca (9), Gutiérrez (7), Sala (24), M. Pujolar (2), Montero (2) –cinc inicial–; Coma (2), Gainza (10), A. Pujolar. 4 triples: 2 Sala, 1 Roca i Gutiérrez. 9/17 lliures. 19 faltes. BALAGUER: Bastida (4), Ticó (14), Paniagua (8), Rubí (2) i Tiffon (16) –cinc inicial–; Martin, Rosales (6) i Fernández (8). 8 triples: 3 Ticó i Tiffon, 2 Fernández. 7/11 lliures. 16 faltes. PARCIALS: 13-19, 15-8, 13-10 i 14-21. COMENTARI: Derrota de l'Olot en el segon matx del ‘play-off' de permanència. Les visitants van estar encertades en un igualat primer quart, amb tres triples. En el segon les locals van entrar en partit amb un joc ràpid. Després del descans (28-27) i d'alternances en el marcador, amb empat a 55 a nou segons del final, un darrer tir va donar el triomf al Balaguer. L'Olot va protestar l'acció pel fet de considerar-la fora de temps. En principi, hi haurà tercer partit.