Espanyol

Baptistao: “Hauria estat millor sense estar tant de temps aturat”

Protagonista. El brasiler no es mulla sobre el seu futur i reitera que prefereix jugar a la banda que en punta

La lliga viurà divendres l'últim capítol de l'Espanyol amb la visita a Granada. Leo Baptistao ha repassat avui el seu primer any de blanc-i-blau, marcat per la lesió que va tenir-lo tres mesos apartat dels terrenys de joc. “A nivell de grup ha estat un gran any, amb molt bon treball. Estem satisfets amb la temporada, ja que hi havia molts jugadors nous. A nivell personal hauria estat millor sense tant de temps aturat.”

El davanter brasiler ha reiterat que se sent més còmode a la banda que no pas en punta i no ha volgut parlar gaire del futur. A nivell personal no ha volgut dir si es veu encara de blanc-i-blau, escarmentat per unes temporades amb molts de canvis i a nivell de grup només ha fixat la vista en l'últim partit. “Al vestidor no es parla del futur. Estem molt enfocats al pròxim partit i estem tranquils. Sempre hem de ser ambiciosos i acabar de forma positiva, quant més amunt millor a la classificació. No pensem en el rival. Pensem en nosaltres, en mantenir el nostre estil de futbol. Fora de casa sempre has de sortir amb la màxima intensitat. El Granada viu l'últim partit a casa i voldrà guanyar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)