Espanyol

El cos tècnic, perfilat

Canvis. Entre les novetats destaca l’arribada de Carles Hernández, nou metge del primer equip en lloc d’Antoni Turmo, a més de les incorporacions per primer cop d’un nutricionista i d’un podòleg

En la important remodelació interna que està vivint l’Espanyol, ahir va ser el torn del cos tècnic. Així, Quique Sánchez Flores va donar a conèixer el nou organigrama tècnic amb què treballarà la propera temporada. Carles Hernández, fins ara a les files del Nàstic de Tarragona, és el nou metge del primer equip del conjunt blanc-i-blau. Acompanyat de Miguel Ángel García, que també prestarà els seus serveis al filial, Hernández substitueix en el càrrec Antoni Turmo, cap dels serveis mèdics en les darreres sis temporades i del qual Quique no estava del tot satisfet en veure com s’allargava el procés de recuperació d’homes com Baptistão i Víctor Sánchez.

Entre les altres novetats destaca el retorn de Jaume Bartrés com a preparador físic assistent i de Carlos Lozano com a fisioterapeuta, a més de l’arribada d’Adrià García com a fisioterapeuta. Finalment, la nota més destacada és la incorporació per primer cop d’un nutricionista –Albert Martínez– i d’un podòleg –Bernat Vázquez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)