Espanyol

Espanyol

Cas Caicedo

Les mirades se centren en Caicedo

El serial. L’equatorià torna avui als entrenaments amb l’Espanyol amb l’interrogant sobre la seva continuïtat. El club necessita agilitzar la seva sortida per rebaixar el límit salarial de la plantilla i donar entrada a nous efectius en el mercat

Felipe Caicedo està citat a les 8.30 del matí per passar les pertinents proves mèdiques d’inici de temporada. L’equatorià donarà inici així a la quarta temporada com a blanc-i-blau. De moment, l’Espanyol és el club on més temps ha militat al llarg de la seva carrera. Ara mateix no es pot descartar que segueixi evolucionant a l’Espanyol i només cal rebobinar i veure el que va passar l’estiu passat o en el mercat d’hivern per entendre que la seva continuïtat és possible. El club, però, no és partidari d’aquesta opció, ja que li agradaria buscar una sortida a l’equatorià per rebaixar el límit salarial de la plantilla i així donar entrada a nous efectius. El problema és que l’elevat salari juntament amb les exigències del davanter juguen en contra de l’Espanyol a l’hora de trobar un lloc ideal per al davanter. Serà clau la conversa que l’equatorià mantindrà aquesta setmana amb Quique Sánchez Flores. Tècnic i jugador es veuran per primera vegada les cares aquesta tarda a les 19 h. Aquest serà el primer entrenament de Caicedo a les ordres del tècnic. Totes les mirades estaran centrades en l’equatorià, que continuarà guardant, si res no canvia, un silenci sepulcral davant la premsa, amb la qual no va parlar al llarg de l’últim curs. Però aquest és un any de mundial i això pot precipitar els esdeveniments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)