Espanyol

Espanyol

Mercat

Acceleren en la contractació dels centrals

Mercat. La prioritat continua sent lligar Diego Reyes, però es necessiten més efectius i l’escollit és Hermoso

L’Espanyol va començar ahir la pretemporada, però la plantilla encara necessita certs retocs per ser completada. Fins ara, les úniques cares noves són les de Sergio García i Esteban Granero. La prioritat de Quique Sánchez Flores és tenir com més aviat millor els centrals que necessita. El club en busca dos per reforçar la posició. Cal recordar que ara l’únic defensa nat en aquesta posició és Óscar Duarte, que no tornarà fins al desembre a causa d’una lesió al menisc del genoll, i l’altre central que hi ha en nòmina és David López, que partia com a migcampista la temporada passada però va jugar el gruix del curs de defensa. Així doncs, els blanc-i-blaus volen activar aquestes carpetes i, com a mínim, portar un nou central per afrontar la gira per Indonèsia, que s’iniciarà el 17 de juliol.

En l’ordre de prioritats el primer de la llista continua sent Diego Reyes. “Seguim en negociacions”, va explicar ahir el director esportiu, Jordi Lardín, que desmentia les informacions aparegudes en què s’assegurava que el Porto havia reclamat el jugador per a la seva disciplina i ja havia comunicat la decisió al club blanc-i-blau. “A nosaltres ningú ens ha dit res, però no ens ho han de dir. Ara Diego és jugador del Porto”, recordava Lardín. El Porto està jugant les seves armes, com també ho fa l’Espanyol, conscient que el central es vol quedar a Cornellà i que només li resta un any de contracte amb els portuguesos.

Més a prop està l’arribada del central Mario Hermoso. El futbolista del Real Madrid Castella destaca per la seva polivalència i pot actuar tant a l’eix de la defensa com de lateral esquerre. L’Espanyol fa dies que treballa en aquesta operació, que espera tancar en els pròxims dies. El futbolista arribaria en condició de cedit a canvi de 400.000 euros, amb una opció de compra a final de temporada. Un fitxatge de cost baix que serviria per apuntalar la defensa. Hermoso actuaria de quart central però, amb la baixa de llarga durada, seria, teòricament, el tercer. “Mario Hermoso és un central jove, esquerrà, polivalent, que pot jugar al centre o al lateral. Només per això ja el fa interessant. Veurem com va la setmana i si està a prop o lluny, però jugadors joves i esquerrans que siguin centrals i laterals n’hi ha pocs”, explicava ahir Lardín quan se li va preguntar per l’interès del club blanc-i-blau.

Aquest no és l’únic punt en què està focalitzat el club, que treballa altres vies. Un altre nom que és a l’agenda, per si no fructifica la continuïtat de Diego Reyes, és el del central brasiler del Shalke 04 Naldo, segons va informar ahir Esports Cope.

EL PRÒXIM FITXATGE

Mario Hermoso, central del Madrid Castella, està ultimant la seva arribada

LA NEGOCIACIÓ

Vindria com a cedit amb una opció de compra i actuaria com a quart central

“Arribar a Europa és complicat, però tenim ambició”

L’anhel de l’afició és anar a Europa la temporada que ve, però la lògica del mercat i el pes econòmic dels equips que lluiten per les posicions de privilegi fan de contrapès a les il·lusions blanc-i-blaves. El mateix Jordi Lardín parlava ahir d’aquest assumpte. “El somni europeu és un somni difícil perquè els pressupostos dels rivals són més alts que el nostre, però l’ambició és el que ha de marcar el nostre futur. Volem jugadors ambiciosos i nosaltres som ambiciosos. Intentarem aconseguir el somni europeu per tots els aficionats, però hem de ser realistes, arribar a Europa és complicat”, va afirmar el director esportiu, que en cap cas va voler “rebaixar les expectatives” del club per problema del límit salarial. “El que farem és intentar fitxar jugadors com els que tenim, que milloren l’equip, i ser imaginatius i portar els jugadors de qualitat que s’avinguin al nostre salari”, va assenyalar el tècnic.

Quant a noms propis, va parlar de Pau i la incògnita de si renovarà o no. “L’hem rebut amb els braços oberts. És un porter de gran futur i veurem quina és la idea de Pau i si és titular o si no ho és. Esperem moltíssim d’ell i que competeixi amb Diego, això ens farà més forts.” Pel que fa a Caicedo, tot continua igual. El club no ha rebut cap oferta formal per ell tot i l’interès de molts equips. “Si Felipe no surt, esperarem que millori el que va fer l’any passat. És un jugador amb moltes possibilitats.”

Més clara és la sortida de Joan Jordan, que té una oferta de l’Eibar. “Sabem que hi ha equips interessats en ell i no volem tallar la seva progressió.”

I, per acabar, la situació de Dídac Vilà. “El tema burocràtic és el que marcarà el seu futur.” Segons RAC-1, el mataroní ja ha resolt el seu contracte i és agent lliure. El fet faria que el fitxatge fos cosa d’hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)