Espanyol

Espanyol

mercat

Reyes pressiona el Porto

Mercat. El futbolista mexicà es posa ferm en la seva intenció de continuar a l’Espanyol i ha comunicat al conjunt portuguès que no pensa ampliar el seu contracte, que finalitza el 2018

Diego Reyes vol fer tot el possible per fitxar per l’Espanyol. El futbolista ha de tornar el 24 de juliol a la disciplina del Porto per entrenar-se i posar-se a les ordres del tècnic, Sergio Conceicao. El jugador no té intenció de fer-ho o, com a mínim, els primers dies ho farà al gimnàs, lluny dels focus de les càmeres, per deixar clara la seva posició als dirigents del Porto, com avançava ahir la Cadena SER. La cosa va encara més lluny i el futbolista tampoc té cap intenció de renovar el seu contracte, que acaba el juny del 2018. El mexicà té des d’abans d’anar a la copa de Confederacions un preacord amb l’Espanyol per les properes quatre temporades i la seva intenció és posar-se al més aviat possible a les ordres de Quique Sánchez Flores.

Així doncs, el futbolista pren partit i les regnes del seu futur, i es ficarà de ple en una pugna amb el Porto i amb el seu president, Pinto da Costa. El mandatari és un hàbil negociador i no afluixarà la corda fàcilment. La seva incorporació a l’Espanyol promet ser un dels serials de l’estiu i es podria allargar més setmanes. Tot i això, Quique Sánchez Flores és pacient i prefereix esperar, fins i tot, als últims dies de mercat per acabar disposant de l’internacional mexicà. Diego Reyes és una prioritat per al tècnic blanc-i-blau, que el considera una peça clau per a la bona evolució de l’equip. A més, la seva joventut, té 24 anys, és un valor de present i de molt futur. Quique no es vol arriscar a fitxar un altre defensa i sap que l’acoblament de Reyes amb el projecte és total. No vol fer invents en una demarcació delicada per a l’Espanyol i on té pocs efectius ara mateix, amb Óscar Duarte lesionat, només té David López com a únic central disponible. El futbolista també se sent plenament integrat a Barcelona i la seva parella, que està estudiant a la Ciutat Comtal, té intenció de seguir a Catalunya si el futbolista va a Portugal. La tria de Diego Reyes és evident en el terreny personal, però també en l’esportiu. El futbolista ha trobat un lloc ideal a l’Espanyol per evolucionar i per créixer en el seu futbol. Se sent important a ulls de Quique i també apreciat pel grup, on s’ha trobat molt còmode, a diferència d’altres equips. A més, des que va fitxar pel Porto, el club portuguès mai l’ha fet sentir-se important. Ni quan va estar a O Dragao, ni fa dos anys quan el van cedir a la Real Sociedad. Reyes ha ensenyat les seves cartes i els dirigents portuguesos ja ho saben. La batalla està servida.

DECIDIT A TOT

Ha comunicat al club portuguès que no té intenció d’entrenar-se quan torni

CONTRACTE

Acaba el seu lligam amb el Porto el 2018 i es nega a ampliar la seva vinculació

L’ESPANYOL

Té segellat un acord per seguir i a Cornellà se sent valorat pel tècnic i els companys

Mario Hermoso es convertirà en el tercer fitxatge

Mario Hermoso (Madrid, 1981) es convertirà en les pròximes hores en el nou fitxatge de l’Espanyol. El central, que també pot actuar de lateral esquerre, arribarà com a cedit del Real Madrid Castella amb una opció de compra a final de temporada. “Soc polivalent, ràpid, atrevit i amb visió de joc”, es defineix el futbolista en el seu perfil al lloc web del club blanc. Hermoso viatjarà a la gira per Indonèsia el 17 de juliol per posar-se a les ordres de Quique Sánchez Flores. Serà el quart central de l’equip. La seva arribada no tanca definitivament les portes a Dídac Vilà, que busca solucions per aclarir el seu contracte amb l’AEK d’Atenes. En el cas que el mataroní no acabi venint, l’Espanyol tindria coberta la posició de lateral esquerre, però hauria de fitxar un altre central al marge de Diego Reyes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)