Espanyol

Espanyol

mercat

Turquia torna a trucar a Caicedo

Mercat. El Fenerbahçe hauria sondejat la possibilitat d’aconseguir els serveis del davanter equatorià. La lliga asiàtica no és la primera opció de l’internacional, que ja va rebutjar en el mercat d’hivern una important oferta del Trabzonspor

Felipe Caicedo sap que estarà en una situació incòmoda si es queda a l’Espanyol. L’equatorià no serà la primera tria de Quique per a la davantera, i encara menys ara que ha incorporat Sergio i té en plena forma Baptistao, al marge de l’incombustible Gerard. El futbolista vol sentir-se important i sap que a l’Espanyol no tindrà els minuts que vol després d’un últim any decebedor en què només va marcar dos gols. Aquest estiu tot pot canviar i el jugador està movent les opcions que té de futur, ja que és any de mundial i no pot perdre el tren de comandar l’Equador.

Des de mitjans turcs s’ha publicat que el Fenerbahçe estaria interessat a obtenir els seus serveis. Tot i això, cal tenir present que la lliga asiàtica no és la primera opció de l’internacional, que ja va rebutjar en el mercat d’hivern una important oferta del Trabzonspor. Al marge de Turquia, el punta ha estat temptat per la lliga francesa, i també per la mexicana. El problema és el seu salari, però el club blanc-i-blau ja té coll avall que l’únic rèdit que pot aconseguir del jugador és enviar-lo cedit o donar-li la carta de llibertat. Serà difícil que pugui cobrar una contraprestació per traspàs. La marxa de Caicedo és clau per alliberar massa salarial i afrontar amb més garanties el fitxatge de Reyes. La gran prioritat, ara, en el mercat de l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)