Espanyol

Espanyol

mercat

Diego Reyes ja és a Porto en espera de l’Espanyol

Mercat. El central es mostra diplomàtic i desitja un moviment dels blanc-i-blaus

Diego Reyes s’ha incorporat a la disciplina del Porto. El futbolista ja va penjar una foto a Instagram amb la indumentària d’entrenament del club portuguès. El futbolista evita així qualsevol mena de confrontació directa amb el Porto, amb qui li resta un any de contracte, i descarta pressionar directament el club. “El meu cap és al Porto. Miraré de guanyar-me un lloc i si no pot ser, que sigui el que sigui, però jo estaré content de tornar a una institució que em va donar l’oportunitat de venir a Europa. Vull treure’m l’espina de fa dos anys, quan no vaig tenir l’oportunitat. Ara soc una persona i un jugador més madur i vull ajudar a guanyar el campionat”, va declarar l’internacional en declaracions a ESPN.

Això podria ser interpretat com un allunyament del futbolista de l’Espanyol però la marxa imminent de Caicedo al Girona alliberarà massa salarial i això, de retruc, incrementarà les possibilitats del club català de contractar els serveis del central. Diego Reyes és l’objectiu principal de la direcció esportiva per reforçar l’eix central i els propers dies poden ser decisius per accelerar la incorporació del jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)