Espanyol

diada de l'11 de setembre

ESPANYOL

Fidels a la tradició

Diada. Una nombrosa representació de l’Espanyol, encapçalada pel vicepresident Carlos García Pont i els capitans del primer equip, va lliurar l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova

L’Espanyol va ser present ahir a l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova amb motiu de la Diada de Catalunya. L’expedició, la van encapçalar els vicepresidents, Carlos García Pont i Adolf Rousaud; el conseller delegat, Ramon Robert; el conseller Mao Ye Wu; el coordinador esportiu i institucional, Raúl Tamudo; els capitans Sergio García, David López i Gerard, i Paloma, Inés i Estíbaliz, capitanes de l’equip femení. A més, diversos jugadors del planter i el president de la fundació, Antoni Fernández Teixidó, van formar part, entre d’altres, de la comitiva.

Un dels temes que van centrar la Diada d’ahir va ser el referèndum convocat pel Parlament sobre la independència i, des de Madrid, estan molt preocupats per saber on jugaran l’Espanyol i altres clubs catalans si es fa la desconnexió. “Sempre ho hem dit, ens dediquem al futbol, un esport molt maco que prou feina ens porta; els temes polítics són per als polítics, nosaltres ens hem de dedicar a l’esport i a fer aquest projecte com més gran millor”, va dir Ramon Robert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)