Espanyol

marc navarro

jugador de l'espanyol

És l’hora del caràcter

Marc Navarro. Creu que l’equip capgirarà la mala dinàmica inicial; “Tenim la personalitat per fer-ho”, diu, tot i que és conscient que la setmana que ve, amb tres partits, serà “clau”

Marc Navarro va ser l’encarregat de donar la cara davant dels mitjans. La situació de l’equip, en zona de descens amb només un punt, ha frenat l’optimisme a la parròquia blanc-i-blava. Tot i això, el lateral feia una crida a la calma: “Sabem que el calendari és molt difícil, hem jugat en camps complicats i això només ha fet que començar, cal ser positius i pensar que ho capgirarem. Tenim la personalitat per fer-ho.” I és que el badaloní creu que el caràcter de la plantilla serà un element decisiu per començar a sumar de tres en tres.

En aquest sentit, la setmana que ve, amb tres partits –contra el Celta, dilluns; contra el Vila-real, dijous, i el Dépor, diumenge–, ha de ser el punt d’inflexió. “Tots els punts i partits són importants, aquests són clau per capgirar la situació i l’equip té ganes d’aconseguir-ho”, reblava.

Finalment, Navarro espera tornar a brillar com en la temporada de debut: “Vaig tenir un inici dolç l’any anterior i donaré el màxim i provaré d’esforçar-me per estar al cent per cent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)