Espanyol

Duarte ja té l’alta competitiva

Feliç. El central deixa enrere la lesió de lligaments que l’ha deixat apartat dels terrenys de joc els últims sis mesos. “Preparat per tornar a disfrutar del futbol. S’acaben sis mesos de lesions que m’han fet més fort”, explicava el defensa

Óscar Duarte era ahir l’home més feliç del món. A darrera hora de la tarda el central feia pública a través de Twitter una de les notícies més esperades per l’espanyolisme. “Ja amb l’alta competitiva, preparat per tornar a disfrutar del futbol. S’acaben sis mesos d’una lesió que m’ha fet més fort”, explicava el futbolista, que acompanyava el missatge amb un vídeo en què relatava tot el calvari que ha viscut en l’últim mig any, des de la lesió que es va fer a Ipurua de manera fortuïta fins a la recuperació total en el dia d’ahir.

Amb l’alta competitiva, el costa-riqueny ja està a punt per entrar en una llista de convocats i ho podria fer el divendres 13 d’octubre contra el Llevant si Quique Sánchez Flores ho creu convenient. El cert és que el futbolista es troba molt bé i ja fa tres setmanes que s’entrena amb total normalitat amb la resta del grup. El cos tècnic i el metge el van frenar durant aquest temps per evitar qualsevol mena de risc i perquè tornés amb plenes garanties. Ara podrà lluitar per fer-se un lloc a l’eix central, on entrarà en competència directa amb Hermoso, que ha aconseguit la posició de central esquerre.

D’altra banda, ahir es va saber la lesió de Víctor Sánchez. El rubinenc veu com la lesió al bessó esquerre no millora. Té una lesió de grau 1 i serà baixa contra el Llevant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)