Espanyol

Pendents del lateral

Entrenament. L’equip blanc-i-blau torna avui a l’activitat a la ciutat esportiva amb els ulls posats en l’evolució física de Víctor Sánchez

La plantilla blanc-i-blava ha gaudit de dos dies de descans i avui tornarà a l’activitat al matí a la ciutat esportiva Dani Jarque per preparar el duel de divendres contra el Llevant. La sessió preparatòria tindrà com a protagonista Víctor Sánchez, que té una lesió de grau 1 al bessó esquerre. Mentre els seus companys gaudien dels dos dies de festa, el polivalent jugador de Rubí ha seguit exercitant-se a Sant Adrià per mirar d’accelerar la recuperació, ja que la posició més coixa a la plantilla és el lateral dret. L’exemple més clar és veure com Quique Sánchez Flores hi ha introduït sis canvis en set jornades de lliga. La presència del segon capità en el pròxim enfrontament de lliga, no obstant això, és força improbable perquè és la tercera lesió en un bessó al llarg del 2017 –la primera va ser el principal calvari–, i tenen clar que no arriscaran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)