Espanyol

espanyol

Primera divisió

“Ara no tinc el nivell físic per poder exigir”

Sergio Sánchez. El defensa mataroní espera estrenar-se divendres a Cornellà, un estadi on no ha jugat mai com a futbolista blanc-i-blau

Sergio Sánchez respira felicitat. Només cal veure’l parlar. Han passat vuit anys des que va marxar de l’Espanyol, però ara ha retornat a la “família”, com li agrada anomenar l’equip blanc-i-blau. “Tot està igual pel que fa a a la gent, però ara hi ha més ambició i eines materials per fer més coses”, subratllava el mataroní, que reconeix que li agradaria jugar de central, però que ara la situació de la plantilla l’obliga a fer-ho de lateral. “El lloc on rendeixo millor és el de central, on he jugat els últims nou anys, però ara tant és si ho he de fer de lateral com si ho de fer de porter. Quan em toqui lluitar per un lloc de central ho posaré difícil. Però ara hem de sumar, no hem d’individualitzar. No tinc el nivell físic per poder exigir i per això he d’anar pas a pas i treballar dia a dia”, reflexionava el defensa, que espera amb ganes poder debutar a Cornellà davant la seva afició divendres. Fins ara només ha jugat a l’estadi com a visitant, però mai com a blanc-i-blau. “Tinc moltes ganes de jugar i de sentir el que sent un periquito. El que ha passat aquest any és molt bo perquè torno a ser el mateix que va arribar aquí amb 11 anys”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)