Espanyol

Espanyol

partits de seleccions

Duarte es posarà a prova

Convocat. El defensa ha entrat en la llista del seleccionador de Costa Rica, Óscar Ramírez, per disputar els amistosos contra Espanya i Hongria. Uns minuts que li serviran per agafar ritme

Óscar Duarte es tornarà a vestir de futbolista en un partit oficial després de la lesió al lligament encreuat del genoll que es va fer al març contra l’Eibar a Ipurua. Des de llavors el futbolista no ha tornat a jugar cap partit. Quique Sánchez Flores tampoc no li ha donat l’alternativa en cap convocatòria, tot i que ja té l’alta mèdica i competitiva des de fa tres setmanes. Ara el central tindrà l’ocasió de reivindicar-se i agafar minuts amb Costa Rica. El seleccionador, Óscar Ramírez, l’ha convocat per al partit amistós contra Espanya, que es jugarà a Màlaga, i per al que es disputarà a Hongria. Dues bones oportunitats per calibrar el seu estat físic i posar-se de nou la granota de treball. Una alternativa que li podria obrir les portes de l’Espanyol en un moment en què Hermoso, expulsat contra l’Alavés, serà baixa en el pròxim partit contra el València del 19 de novembre a Cornellà.

D’altra banda, Aarón Martín també jugarà partits internacionals amb la sub-21 ja que ha estat convocat per jugar els partits contra Islàndia i Eslovàquia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)