Espanyol

Melendo: “No penso en el mercat d’hivern”

Joves. El davanter del planter blanc-i-blau no es posa nerviós davant la manca de minuts

Hi ha jugadors que tenen poc protagonisme a l’Espanyol. I alguns són joves. Com Melendo. El davanter no va ser titular ni tan sols a la copa del Rei, però aquest matí ha deixat clar que no pensa en una cessió. “Per res. Estic centrat en l’Espanyol, en el que em demana el míster. Els qui no estem jugant més, treballem primer per entrar en la convocatòria. No ha arribat el mercat d’hivern i no hi penso.”

El jugador del planter viu el canvi de ser del filial i pujar a ara formar part del primer equip. La plantilla té 25 fitxes i la competència ha augmentat. “Quique em demana el que sé fer. Quan jugo d’interior dret miro d’aportar desequilibri, conducció de pilota i ajudar els companys el màxim possible. A banda de jugar, sé que és un rol diferent que l’any passat, que era el del filial, entrava a la convocatòria i tenia minuts. Miro d’aprofitar l’oportunitat, com a Tenerife, quan la tinc. No hi ha més exigència, és un rol diferent. L’any passat pujava, jugava 20 minuts i era feliç. Ara el meu rol és diferent, cert que tinc més responsabilitat, però miro d’aportar el màxim a l’espera de més oportunitats, a veure si hi ha alguna titularitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)