Espanyol

espanyol

Primera divisió

“El gol és una qüestió de ratxes”

Esterilitat ofensiva. L’Espanyol només ha marcat nou gols en les primers onze jornades. Leo Baptistão es mostra tranquil per aquesta situació. “És cosa de ratxes, però seguim treballant per ser més efectius”, va comentar

Un dels temes que marquen l’actualitat esportiva de l’Espanyol és la falta d’efectivitat de cara a porteria. Els blanc-i-blaus només sumen nou gols en les onze primeres jornades. “No sé què dir. És un tema complicat en futbol, és cosa de moments. L’any passat del no res aconseguíem gol, i ara malbaratem ocasions; seguim treballant per ser més efectius”, va explicar ahir Leo Baptistão, que considera que la falta de gol és “una qüestió de ratxes i que “arribaran” tot recordant el partit del Deportivo, en què van marcar quatre gols. Tot i això no s’explica per què només hi ha tres golejadors a la plantilla, ja que només han marcat ell, Gerard Moreno i Piatti ni quina pot ser la solució a la falta de gol. “És el moment d’afinar-nos i arribar bé als partits, però no sé què respondre.” Tot i això, va dir que el grup “està tranquil” i “sense preocupacions”, alhora que es va felicitar per la renovació de Gerard Moreno. “Renovar-lo ha estat una decisió encertada del club.”

Per acabar, va parlar del proper rival, el València. “Està fent una gran any, volem guanyar, però no per donar un cop sobre la taula, sinó perquè juguem a casa, per anar a dalt i i per l’afició”. També es va referir a Marcelino: “És un gran entrenador, quan van anunciar la seva arribada molts sabien que estaria a dalt, té les idees clares”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)