Espanyol

espanyol

Primera divisió

“El meu somni és aconseguir un títol amb l’Espanyol”

Gerard Moreno. Gerard Moreno va mostrar la seva felicitat en l’acte de renovació del contracte fins al 2022 i amb una clàusula de 40 milions. “Tinc ambició i aquest club és molt gran”

Gerard Moreno era un home feliç. El futbolista presentava en societat l’ampliació del contracte amb l’Espanyol fins al 2022. La seva dona i la seva filla no van faltar a la cita. El club blanc-i-blau s’assegura la continuïtat d’un dels seus símbols, que tindrà una clàusula de rescissió de 40 milions que pujarà fins als 50 a partir de la temporada 2018/19.

“És un dia feliç perquè mantenim un futbolista referent. Seguim mantenint els nostres jugadors referents i volem que estigui amb nosaltres molts anys”, va dir el conseller delegat, Ramon Robert. En la mateixa línia es va pronunciar Jordi Lardín: “Estem davant un jugador que és un referent per a tothom dins i fora del vestidor i vull donar les gràcies al Gerard per triar l’opció de l’Espanyol i que segueixi amb la seva implicació perquè és un home molt important per a nosaltres.”

Al seu torn, Gerard Moreno també va agrair la confiança del club per allargar el seu vincle contractual. “Em sento molt identificat amb el club”, deia el davanter, que no dubtava de continuar vestint de blanc-i-blau. “Al final sempre he tingut molt clar el que volia. Retirar-me aquí? Em faria molta il·lusió però em queden molts anys de futbol i espero que sigui aquí.” El punta ha vist com amb aquesta renovació el club complia el seu compromís després de rebutjar l’oferta del Vila-real l’estiu passat. De retruc, veu com el seu salari se situa en la part alta de l’escalafó de la plantilla. “Avui [per ahir] no es tracta només de la fitxa sinó d’allargar un compromís que tots volíem i això em fa feliç”, responia el jugador en relació amb la millora dels emoluments.

Mirant el futur, el futbolista té clar que el que més desitja és aixecar un títol amb l’Espanyol: “Per això també estic aquí i és el meu somni aconseguir un títol amb l’Espanyol i jugar a Europa. Tinc ambició i aquest club és molt gran. Vull guanyar un títol amb l’Espanyol i tant de bo arribi aviat perquè en tinc moltes ganes.” I com serà l’Espanyol del 2022? Gerard ho té clar. “Any rere any estem més amunt i veig un Espanyol potent amb un projecte interessant que vol créixer i de ben segur que llavors estarem més amunt”, pronosticava el de Santa Perpètua de Mogoda.

Drets compartits

Un dels cavalls de batalla que no ha solucionat l’Espanyol és aconseguir la totalitat dels drets de Gerard Moreno. Quan el futbolista va aterrar a l’Espanyol, l’estiu del 2015, el club blanc-i-blau estava collat econòmicament i el Vila-real es va quedar la meitat dels drets del futbolista. Ara aquest repartiment continua igual. “Ens alegraria tenir el 100% de tots els jugadors però l’important és que el tenim aquí i l’hem assegurat durant molt de temps; la resta ja s’anirà veient”, va dir Robert.

LES FRASES

Any rere any estem més amunt i veig un Espanyol potent que vol créixer i mirar cap amunt
Gerard Moreno
DAVANTER DE L’eSPANYOL
Vull donar les gràcies al Gerard per haver triat l’Espanyol i continuar aquí, és molt important
Jordi Lardín
DIRECTOR ESPORTIU DE L’ESPANYOL
Seguim mantenint els nostres jugadors referents i volem que estigui amb aquí molts anys
Ramon Robert
CONSELLER DELEGAT rcde
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)