Espanyol

Espanyol

dol al club català

Ha mort Juanjo Díaz

Obituari. L’extècnic, que va aconseguir l’ascens a primera la temporada 89/90 a Màlaga i va tornar a fer-se càrrec de l’Espanyol al final del curs 92/93, va morir ahir a l’edat de 68 anys

Juanjo Díaz (Ciudad Real, 1949) va morir ahir a l’edat de 68 anys. L’extècnic de l’Espanyol serà recordat per tota l’afició blanc-i-blava com l’artífex de l’ascens a primera la temporada 1989/90 després d’una emocionant tanda de penals contra el Màlaga a la Rosaleda. Aquesta no va ser l’única etapa de Juanjo Díaz en el primer equip i un any més tard va tornar a fer-se càrrec del conjunt periquito a finals del curs 92/93 agafant el relleu del destituït José Manuel Novoa, amb Rafa Anguita com a segon. L’equip no va aconseguir evitar el descens i va baixar a segona després de jugar la promoció contra el Racing de Santander.

Més enllà de la seva figura pública, qui el coneixia personalment destacava la seva bonhomia, malgrat un primer posat dur, que es diluïa ràpidament quan es coneixia més la persona. Amant de les tertúlies, es podia passar hores i hores enraonant sobre futbol i desplegar anècdotes sense aturador. La seva relació amb l’Espanyol va ser estreta i intensa, començant pel futbol base, on va passar per totes les categories del club. Ell va ser l’encarregat de fitxar Josep Manel Casanova i va ser segon de Javier Clemente i Xabier Azkargorta. També va ser coordinador de la ciutat esportiva Dani Jarque. Al marge de tot això, Juanjo Díaz va ser un clàssic de les banquetes i la seva trajectòria va estar lligada al Mollerussa, al Palamós, el Valladolid, l’Osca, l’Águilas, el Cartagena i el Badajoz.

El funeral tindrà lloc demà al tanatori de Terrassa a les 12 h. Avui s’instal·larà la capella ardent a partir de les 11 del matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)