Espanyol

espanyol

mercat

Pau no entén d’ultimàtums

Mercat. Fa cas omís de les exigències de l’Espanyol per accelerar la seva renovació. “Jo no tinc data”, subratlla

El futur de Pau López a l’Espanyol continua sent una incògnita. La negociació per la renovació del seu contracte està en un moment decisiu. L’agent del futbolista i els dirigents blanc-i-blaus fa dos mesos que mantenen converses per establir un nou lligam contractual amb el porter fins al 2021. El problema és que el temps va en contra de l’entitat blanc-i-blava. Fa pràcticament un mes –concretament el 10 de novembre–, en l’acte de renovació del contracte de Gerard Moreno, el director esportiu, Jordi Lardín, va iniciar la batalla dialèctica al voltant del futur de Pau. “Tenim una data interna límit”, deia el d’Esparreguera. Un discurs contundent amb l’únic propòsit de traçar una línia temporal clara per evitar que la negociació amb el porter s’eternitzi més del compte i tancar el serial abans de final d’any. Una data que no és casual, i és que a partir de l’1 de gener Pau López serà agent lliure i podrà negociar amb qualsevol equip. Lardín va anar més enllà en la posició del club aquell 10 de novembre: “Quan sapiguem si Pau renova o no, podrem prendre decisions més de club.” Unes decisions que impliquen deixar a la banqueta el gironí en benefici de Diego López si no acaba renovant dins dels terminis marcats.

El director esportiu va insistir en aquest discurs dies després en diverses entrevistes, però els ultimàtums no van agradar gens al futbolista i al seu entorn. Durant aquestes setmanes el jugador s’havia mantingut callat però ahir va deixar clara la seva posició i va fer cas omís de les exigències del club per accelerar la seva renovació. “Ja vaig donar les explicacions que havia de donar al seu moment. No tinc una data límit per renovar i arribar a una solució”, deia ahir el gironí, que tornava a insistir en ser qüestionat per l’ultimàtum del club: “Jo no tinc data”, malgrat que el termini límit posat per Lardín s’acosta de manera inexorable. És evident que les converses per la renovació de Pau López s’estan tensant i cadascuna de les parts està pressionant a la seva manera. Fa dos mesos que les reunions entre les dues bandes són constants, però no s’ha arribat a un acord final i aquesta indefinició alimenta els dubtes sobre la possibilitat d’arribar a una entesa.

El porter tampoc es va voler pronunciar sobre si hauria de jugar o no arribat el moment que el club pressionés el tècnic per fer-lo seure a la banqueta en no tenir segura la seva renovació. “El tècnic és qui decideix i en el que em centro és a entrenar-me cada dia. Ell és qui decideix i mana en aquest sentit. Respectaré una cosa o una altra. Tots els jugadors estem obligats a donar el màxim, independentment de la nostra situació.”

El gironí tampoc volia dir si es veia l’any que ve a l’Espanyol. “La meva felicitat ara és aquí. Veurem què passa.” Més incògnites que alimenten les tesis que el porter podria buscar-se un destí lluny de l’Espanyol per a la temporada que ve. Tot i això, fins que no estiguin trencades les negociacions tot és possible.

ES TENSA LA CORDA

Lardín va deixar clar fa setmanes que el club vol enllestir el seu futur aquest mes

REUNIONS

L’Espanyol i l’agent van obrir les converses fa dos mesos però no hi ha res definit

SUPLÈNCIA?

El club podria decidir deixar-lo a la banqueta si no renova abans de Nadal

“El partit contra el Girona serà especial per a mi”

Pau López viurà un partit especial contra el Girona. “Vaig créixer allà i vaig jugar a les categories inferiors. Serà un partit maco i especial. Vull que els vagi tot bé a primera però que dilluns no tinguin un bon dia”, va explicar el porter, que no amagava les urgències de l’Espanyol. “És estrany, hem tingut dues jornades per fer el pas endavant i no ha pogut ser. Necessitem guanyar dos partits per fer un pas en la classificació i que ens canviï la dinàmica. Sabem que no podem estar en la situació que estem”, reflexionava, i assegurava que el gran problema de l’equip no és al darrere sinó al davant. “Ens creen poques ocasions de gol, en defensa estem bé però el problema és al davant. La diferència aquest any és que els gols no arriben, l’any passat amb mitja ocasió fèiem gol.”

El porter tornava a insistir que el partit amb el Girona “és important” per la situació en què es troben els blanc-i-blaus, però no volia parlar de pressió mental. “No m’agrada la paraula angoixa. Contra el Getafe volíem guanyar i a vegades et pots precipitar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)