Espanyol

espanyol

Primera divisió

Duarte només té una inflamació

Bones notícies. L’internacional només té una contusió meniscal al genoll esquerre, del qual va ser operat a la primavera, i descarten qualsevol altre tipus d’afecció. “Només ha estat una inflamació molt lleu”, deia el central

Óscar Duarte va conèixer ahir l’abast real de les molèsties que va notar en el partit de copa contra el Llevant i que el van obligar a abandonar el terreny de joc abans d’hora. Les proves complementàries que se li van practicar van confirmar que només té una contusió meniscal al genoll esquerre, del qual va ser operat a la primavera, i descarten qualsevol altre tipus d’afecció. Duarte es va exercitar ahir al gimnàs i s’anirà incorporant a partir d’avui, de manera progressiva, a la feina amb la resta dels seus companys. “Tot el que té a veure amb l’operació està bé. Només ha estat una inflamació molt lleu”, deia ahir el futbolista, que també va repassar l’actualitat esportiva. Sobre les sensacions del partit de copa, va lamentar que el bon joc no hagués tingut relació amb el resultat. “Ens ha deixat un disgust molt lleig. Estàvem il·lusionats, però el marcador no reflecteix el que, per a mi, va ser el partit”, i hi afegia: “Tens moltes oportunitats i no les concretes, i el rival té les mínimes i sí que ho fa. Hem de seguir treballant i mantenir la il·lusió de la copa. Ara toca pensar en el partit de Màlaga i després buscar el marcador que ens doni la classificació a la copa.” Duarte té clar el camí: “Hem d’enfortir la nostra idea i pensar en el partit que vam fer contra l’Atlético. Volem aconseguir grans coses i l’equip està capacitat per fer-ho.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)