Espanyol

futbol

crisi institucional a l'espanyol

Quique no entra en valoracions

Crisi institucional. Passa de puntetes en la seva anàlisi sobre la marxa de Robert. “No opino sobre el canvi d’estructura del club. He fet el que havia de fer, que és trucar a qui em va portar de Londres per implicar-me en aquest projecte”

Quique Sánchez Flores va passar de puntetes i no va voler valorar la sortida de Ramon Robert, destituït fa dos dies del seu càrrec com a conseller delegat del club malgrat ser ell qui el va fitxar per a l’Espanyol fa dos estius. “No opino sobre el canvi d’estructura del club. He fet el que havia de fer, que és trucar a qui em va portar des de Londres i implicar-me en aquest projecte. Li vaig donar les gràcies”, va dir el tècnic, que va ser informat el mateix dia pel vicepresident, Carlos García Pont, i el conseller Mao Ye del seu comiat. Tot i això, la relació entre Ramon Robert i Sánchez Flores va passar d’un primer any molt intens a desdibuixar-se en els últims mesos, com s’evidència en aquesta resposta. “En tinc un bon record (de Robert), el primer any va ser molt intens i fructífer. Vaig estar fins al 31 d’agost tancant fitxatges a les oficines. Una cosa que no m’havia passat en cap altre club. Però els clubs avancen i les posicions canvien i ens quedem amb el record.” La marxa de Robert podria donar més possibilitats a Quique de continuar un tercer any a l’Espanyol, però el tècnic es va afanyar a assegurar que la seva sortida “no em condiciona en res. Sé que els clubs continuen anant endavant i que les cares canvien”. Ahir, precisament, la BBC informava que l’Stoke, que ha acomiadat Mark Hughes, estava interessat en el madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)