Espanyol

Remuntada a València

Copa del Rei. Els gols de Baptistao i Gerard Moreno a la primera part permet al conjunt blanc-i-blau capgirar l’eliminatòria

L’Espanyol ha cregut en la remuntada des del xiulet inicial i els gols de Baptistao i Gerard Moreno a la primera part han permès capgirar l’1-2 de l’anada que convertia el Llevant en clar favorit per passar als quarts de final de la copa del Rei.

L’Espanyol ha ofert una sortida ambiciosa amb un parell d’arribades, amb la defensa anticipant-se a les rematades de Jurado i Granero. La rèplica del Llevant, que ha trobat forats per la manca d’automatismes d’un onze periquito amb novetats com Naldo, Jurado i Granero. Jason ha rematat massa alt en una internada a l’àrea. El marcador s’ha mogut en el minut 13 amb una passada llarga de Gerard Moreno i l’escapada en solitari de Baptistao, que ha superat per alt la sortida de Raúl.

El gol ha fet reaccionar el Llevant, però el perill l’ha dut de nou Gerard Moreno canviant els papers amb Baptistao, que ha exercit d’assistent. El xut potent del pitxitxi periquito ha topat amb el pal, el tercer de l’eliminatòria. La segona oportunitat no l’ha malbaratat amb una internada de Dídac i la centrada forçada dins l’àrea entre rebots ha anat al davanter català, que ha aprofitat el regal en el 0-2. Poc ha trigat Baptistao ha tenir el tercer en el 38’, però el xut li ha sortit fregant el pal. El poc públic del Ciutat del València ha augmentat la intensitat dels xiulets.

Muñiz ha aprofitat el descens per fer dos canvis a la recerca de la reacció. El primer a ensenyar les urpes, però, ha estat de nou l’Espanyol amb un xut llunyà de Marc Navarro que ha obligat Raúl a estirar-se per desviar la pilota a córner. Els locals han tingut l’1-2 en el 53’ en un córner i el cop de cap de Jason al travesser.

L’Espanyol ha reculat en excés. Un perill, a l’espera d’una contra com en el minut 70 quan David López ha vist la desmarcada de Baptistao, que ha arrencat sol cap al porter, però el primer control no ha estat gens bo i ha acabat perdent verticalitat dins xutar fluix i desviat. Quique ha buscat més pólvora i el primer canvi ha estat l’entrada de Sergio García. Darder ha estat el següent en l’intent dels blanc-i-blaus que no passés res damunt la gespa i tenir l’eliminatòria controlada.