Espanyol

“Estar en els quarts de final és emocionant per a l’afició”

Quique Sánchez Flores Entrenador de l’Espanyol

Quique Sánchez Flores no amagava la satisfacció. Canvi de sistema i el partit seguint el guió somiat. “Havíem de fer un gol aviat. Hem canviat el sistema perquè a Las Palmas ja el vam provar, el coneixíem i ens donava superioritat al mig del camp. L’hem llegit bé i hem fet el que demanava, ens hem trobat molt còmodes.”

Dues victòries seguides en la lliga i remuntada en la copa per passar als quarts. “Quan les sensacions són positives, cal allargar-les tant com sigui possible. El que volem és ser competitius i protagonistes, amb un sistema o un altre. Estar en els quarts és emocionant per a l’afició.” L’entrenador blanc-i-blau va aprofitar per inflar el pit i va recordar que malgrat les crítiques tenen números similars als de fa un any, amb l’afegit d’ahir. “Hem plantejat el partit des de la seguretat i el que pensàvem que ens permetria passar. I amb jugadors que diumenge no podran jugar i que ho havien de donar tot. Tenim números similars en la lliga i estem molt contents de passar a quarts. L’afició ja va marxar feliç de l’estadi amb el joc, a pesar de l’1-2.”

Finalment, Quique es va mostrar poc contundent quan se li va preguntar per les informacions des d’Anglaterra sobre una gran oferta de l’Stoke per endur-se’l ara. “Estic molt agraït a l’Espanyol i m’hi sento bé. Sabeu que en algun moment m’ha costat, que creia que no avançàvem a la velocitat correcta, però vivim temps feliços. L’Espanyol m’ha donat tot el que ha pogut sempre. Estem en el bon camí.” Veient la insistència per si volia enviar un missatge a l’afició, el madrileny va seguir igual. “No vull parlar de mi. Gaudirem un munt i tenim partits molt difícils. Com diumenge, que ens pots situar en una situació preciosa. Hora de gaudir.”

CANVI TÀCTIC

“Hem llegit bé el partit i hem fet el que demanava, ens hem trobat molt còmodes”

BAGATGE

“Tenim números similars en la lliga i estem molt contents de passar a quarts de final”

OFERTA ANGLESA

El tècnic prefereix no mullar-se sobre l’interès de l’Stoke City per fitxar-lo de seguida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)