Espanyol

Diego López ja té l’alta

Porteria activa. El gallec abandona l’hospital després de dos dies i a Sevilla donen per fet que Pau es convertirà a partir del juny en nou jugador del Betis amb un contracte fins a l’any 2023

Diego López va fer servir ahir les xarxes socials per comunicar que ja té l’alta mèdica després de dos dies en observació pel fort cop al cap que es va donar en el partit de diumenge passat al camp del Llevant. El porter gallec va aprofitar per donar les gràcies “després de l’ensurt” a tots els que el van ajudar i atendre i inicia a partir d’ara la recuperació del traumatisme, que es podria allargar tres setmanes, en espera de la reunió amb el neurocirurgià per saber si haurà de jugar amb casc.

Amb Diego López de baixa, la titularitat és per a Pau, que la va perdre per raons contractuals. La premsa sevillana afirmava ahir que el porter gironí ja ha trobat un nou destí on anar a partir de juny, quan s’acaba el vincle amb l’Espanyol. El jugador format al planter blanc-i-blau passarà a ocupar la porteria del Betis, amb un contracte fins al 2023. El club sevillà va filtrar l’eufòria per avançar-se als nombrosos equips que anaven darrere el jove futbolista, que tindrà una clàusula de rescissió de 30 milions d’euros. Pau no ha contestat a l’última oferta periquita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)