Espanyol

Protagonisme femení

Reivindicar. La ciutat esportiva Dani Jarque és la seu d’una taula rodona sobre el paper de la dona en els mitjans i hi ha descomptes per al partit

El 8 de març del 2018 passarà a la història per la vaga de les dones. El club blanc-i-blau va fer ahir una taula rodona a la ciutat esportiva sobre el paper de la dona en els mitjans de comunicació, amb el testimoni d’Imma Casares (TV3), Mari Carmen Torres, Cristina Navarro (Marca) i Maria Carmen Juárez (MD). En l’acte hi van participar representants del primer equip com ara Víctor Sánchez, Granero –l’únic que va preguntar–, David López, Javi López i Tamudo, així com del femení amb Inés Altamira, Eli del Estal i Deborah Salvatori.

En una setmana amb protagonisme femení, l’Espanyol va anunciar que les dones tenen entrades a cinc euros per al partit de diumenge contra la Real Sociedad i la cantant del grup Luces Solidarias, Rocío Soler, llegirà un manifest vinculat al Dia Internacional de les Dones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)