Espanyol

Espanyol

Primera divisió

“No renunciem a cap posició, ni la setena ni a cap”

Granero. Espera guanyar a la Real Sociedad, per certificar el bon moment de l’equip, i sobre els possibles xiulets a Pau confia en la intel·ligència de l’afició per valorar el treball del porter

Esteban Granero va parlar aquest matí a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva. El futbolista madrileny s’enfrontarà diumenge a la Real Sociedad, equip on va militar els últims 4 anys abans de recalar a l’Espanyol. El mig destaca el bon moment de l’equip, que no ha perdut en les darreres sis jornades, i apunta a millorar les seves prestacions d’aquí al final de temporada sense posar-se un sostre a la classificació.

Partit especial davant la Real Sociedad.

“Més ganes difícilment perquè sempre en tenim moltes. L’objectiu està per sobre de qualsevol situació externa. Serà especial perquè vaig estar 4 anys i tinc amics allà però un cop rodi la pilota tot s’oblida.

La Real Sociedad.

“Ells han estat irregulars durant tota la temporada però és un equip molt dur i és un dels equips més forts del campionat. Estan en línia ascendent, com nosaltres, i ara hem de tornar a fer un bon partit en el nostre camp perquè estem bé i volem repetir”.

Paraules de Jurado sobre que l’equip ha de jugar millor.

“El jugadors tenim que assumir la nostra responsabilitat i és a la que es referia josé. Hem de lluitar per treure el millor de nosaltres mateixos i mostrar la nostra millor versió. Trobar la inèrcia positiva que tots volem. La responsabilitat és dels jugadors i inclús quan les circumstancies no són les més favorables hem de donar la cara i voler la pilota i jugar. Volem donar la nostra millor versió. Contra el llevant van fer un bon partit i al a Supercopa, tot i ser un amistós, també van mostrar un bon nivell.

Diego López.

“És una llàstima que no estigui Diego i els volem a tots amb nosaltres. La porteria no tenim gaires problemes perquè quan ha jugat Pau també ens ha donat seguretat. Només desitjar-li a Diego que torni el més aviat. Es va jugar la pel en una situació de joc.

Joc de la Real.

“El coneixem bé i té un estil de joc definit i sabem com jugar i plantejar el partit. Però el més important és donar la cara a la gespa.

Sergio Canales i el seu gran moment.

“És un gran jugador, dels més forts del campionat, i ho hem de tenir en compte”

Gaudir del joc.

“Gaudim quan guanyem, si perdem no. Maneres de guanyar i han moltes ganes i ens estan guiant en cada partit. Queda molta lliga i no hem donat la nostra ultima paraula. Volem anar cap amunt”.

Objectius.

“No renunciem a cap posició de la taula, ni la setena ni a cap. Si guanyem diumenge tot serà més fàcil. Som competitius i podem guanyar a qualsevol equip i la idea és guanyar cada partit”.

Real Sociedad, un club que l’ha marcat?

“Estic en pau, però és un club que m’ha donat molt. La ciutat, la gent, el club, des del president fins a l’últim empleat. És un club fantàstic i els hi tinc una gran estima”.

Xiulets a Pau per no renovar diumenge?

“No tinc res a dir-li a l’afició. Els nostres aficionats són suficientment intel·ligents per saber que Pau és un perico més, que treballa de valent i defensarà la porteria.

Moment personal.

“Crec que estic en el meu millor moment de la temporada i ara que arriba un moment decisiu de la temporada és important. Veig als meus companys de la mateixa manera i això ens fa ser optimistes. A nivell col·lectiu estem en una línia ascendent i m’incloc en aquesta dinàmica”.

Regularitat que no arriba.

“En una lliga de tres punts ens penalitza molt l’empat en una lliga tan competitiva. Es complicat guanyar i amb un empat té sabor a derrota. La manera de pujar en la classificació és guanyar de tres en tres i ens vindria molt bé per créixer en confiança”.

Trajectòria de l’equip

“Volíem encadenar una victòria davant del Llevant, després de guanyar al Madrid, i ara el partit davant la Real és una oportunitat per sumar els tres punts i seguir amb aquesta dinàmica ascendent per aconseguir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)