Espanyol

“Hem assolit un empat en un camp que és molt difícil”

Quique Sánchez Flores Entrenador de l'Espanyol

L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, va sortir a la roda de premsa de l'estadi d'Anoeta amb sensacions contradictòries. Per una banda, estava satisfet amb el punt assolit; per l'altra, no li van agradar els últims minuts del partit. “Hem jugat contra un equip que juga molt bé a futbol. És un punt assolit en un camp molt difícil”, va explicar el preparador. “Són un molt bon equip”, va insistir. “Ens han pressionat, ens han empès i ens ha costat molt sortir. Ens ho han posat molt complicat”, va asseverar Quique, que va lloar l'inici de la primera part dels seus. “El que més m'ha agradat han estat els primers quinze minuts de la segona part. Això és el que volem: defensar bé i tenir la pilota amb tranquil·litat”, va expressar el tècnic madrileny.

No tan bé li van semblar els últims minuts de partit, en els quals l'Espanyol va acabar patint molt davant les escomeses de la Real. “Ens fa pensar. Tenim un equip molt ofensiu amb dos puntes i dos futbolistes de banda. I avui [per ahir], i també contra el Màlaga, amb els canvis que vam fer vam perdre metres, vam cedir metres i la Real, si et juga a prop de l'àrea, és un equip que et fa centrades”, va manifestar l'entrenador del conjunt blanc-i-blau, que també va lamentar la lesió de Javi López –que sembla finalment que quedarà en només un cop–, ja que el va deixar sense un canvi. “Ens condiciona molt perquè un dels canvis havia de ser un davanter, ja que estaven cansats”, va dir.

Finalment, Sánchez Flores va recordar que el seu equip està encara “en procés de construcció”. “Estem en un projecte en què no perdre alimenta la ment dels jugadors i això és molt important”, va concloure el preparador de l'Espanyol.

EL RIVAL

“Hem jugat contra un equip que juga molt bé a futbol. Ens ha costat sortir”

POSITIU

“El que més m'ha agradat han estat els primers quinze minuts de la segona part”

EL PRINCIPI

“Estem en un projecte en què no perdre alimenta la ment dels jugadors”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)