Espanyol

Dos-cents partits del comodí

Efemèride. Víctor Sánchez va arribar a aquesta fita a Anoeta. El rubinenc és el jugador multiús de Quique Sánchez Flores i contra la Real Sociedad va jugar en els dos laterals

L'Espanyol arrossega un problema de forma i quantitat en defensa. La línia de contenció s'ha convertit en el gran maldecap de Quique Sánchez Flores, un problema heretat d'èpoques passades on la figura de Víctor Sánchez té un pes específic per minimitzar els mals. Habitual migcampista defensiu, el rubinenc s'ha convertit en el comodí perfecte per sanejar els dèficits blanc-i-blaus al darrere. Quique el va titllar de jugador “funcional” i divendres a Anoeta se'l va veure en la seva versió més polivalent. Va començar de lateral esquerre, per segon partit consecutiu –i això que l'Espanyol disposa de tres laterals purs en plantilla– i va acabar jugant a la banda dreta de la defensa per la lesió de Javi López, l'únic lateral dret específic que hi ha ara a l'equip. Més enllà de l'agredolç empat contra la Real Sociedad, el rubinenc va complir 200 partits a primera. Una trajectòria repartida en 138 partits amb l'Espanyol, vuit amb el Barça, 25 amb el Xerez i 29 amb el Getafe. Uns números que seguiran augmentant al llarg del present curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)