Espanyol

“El mercat està tancat”

Fitxatges. El conseller delegat, Ramon Robert, va donar per tancat el capítol de reforços i es va mostrar esperançat de cara al futur. “Això és molt llarg, l'equip anirà a més”, va declarar

Fidel a la tradició, l'Espanyol va disposar d'una notable representació del club en l'habitual ofrena floral al monument de Rafael Casanova, en la qual va destacar la presència del vicepresident Carlos García; el representant esportiu i institucional, Raúl Tamudo, i els capitans, Javi López, Víctor Sánchez i Víctor Álvarez. El conseller delegat, Ramon Robert, un dels assistents a l'acte, va deixar clar que el club blanc-i-blau no fitxarà més reforços aquest curs. “Ara mateix el mercat està tancat”, va afirmar Robert, que confia en una millora de l'equip en les properes jornades. “Vaig parlar amb Quique i amb els jugadors després del partit. El tècnic està formant l'equip i els jugadors s'han d'adaptar a un sistema que és nou.” En aquest sentit, el conseller delegat va voler enviar un missatge de tranquil·litat després que l'equip hagi estat incapaç de guanyar en les primeres tres jornades. “Això és molt llarg, aquest equip anirà a més. No hem d'estar preocupats. Tenim moltes cares noves, no patirem, les lligues só n molt llargues”, va explicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)