Espanyol

Turistes cap a l'estadi

Pròxim enfrontament. El club blanc-i-blau celebra el bon ritme de venda d'entrades per al duel de lliga de diumenge vinent contra el Real Madrid, sobretot a través dels operadors turístics

El pròxim partit a l'estadi de Cornellà i el Prat és el que cada any atrau més aficionats. El Real Madrid és el visitant amb més reclam i el bon ritme de venda d'entrades n'és aquest any una prova més. Així, el club blanc-i-blau celebrava ahir l'alta activitat a les taquilles de Cornellà, que van superar les tres mil localitats venudes. A més, la font principal de negocis va ser el turisme, a través d'operadors turístics que inclouen el duel de lliga de diumenge al feu periquito com un incentiu més per als que visiten Catalunya aquest mes de setembre.

Amb tot, a falta encara de quatre dies per a l'enfrontament amb l'equip madridista, des de l'Espanyol confien que a banda dels turistes hi haurà més gent que s'acosti a les taquilles de l'estadi. El repte de superar les més de set mil entrades venudes de la passada temporada es veu assequible, amb la tradicional incògnita de com respondrà l'abonat blanc-i-blau, que determinarà com sempre l'èxit d'assistència a Cornellà i el Prat. Fa un any, amb el 0-6, es van congregar 32.155 espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)