Espanyol

No forçaran Javi López

Lesió. El capità encara no sap si podrà jugar diumenge contra el Madrid. Els tècnics no es volen precipitar amb la seva tornada pel calendari atapeït que els espera, amb tres partits en set dies

Javi López encara no sap si arribarà a temps per jugar el partit de diumenge contra el Real Madrid. El futbolista es va lesionar a Anoeta i es va veure obligat a demanar el canvi. El diagnòstic és una forta contusió al múscul crural de la cama esquerra, cosa que li ha provocat un hematoma intern a la cuixa que encara li provoca dolor. El capità està fent treball diferenciat aquests dies i la seva tornava a l'onze dependrà de les seves sensacions. En qualsevol cas, el cos tècnic no el vol forçar, i més tenint en compte que els blanc-iblaus han de jugar tres partits en un marge de set dies. Al marge de l'enfrontament amb el Madrid de diumenge, els blanc-iblaus es desplaçaran el dijous 22 a Pamplona per jugar contra l'Osasuna en la jornada intersetmanal per acabar el diumenge 2 jugant contra el Vila-real al RCDE Stadium. El problema és que Javi López és l'únic lateral dret nat que hi ha a la plantilla, i Quique Sánchez Flores va provar en la sessió d'ahir amb Víctor Sánchez com a futbolista per la banda dreta de la defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)