Espanyol

El canvi que perseguia des del primer dia

Protagonista. Pablo Piatti celebra la decisió de vestir de blanc-i-blau amb dos gols i tres assistències en els tres primers duels en la lliga

Si hi ha un fitxatge dels onze amb un impacte estadístic quantificable amb facilitat aquest és el de Pablo Piatti. El menut extrem ha rendit en atac des del primer partit, i ha trobat l'empenta que buscava en marxar d'un València on tenia un rol cada cop més residual. El punta argentí confia seguir lluint el dolç estat de forma diumenge contra el Real Madrid.

El seu primer gol en la lliga i dues assistències més van servir per arribar al descans al Pizjuán amb 3-3 al marcador. No en va tenir prou i va servir la falta del 2-0 momentani de Gerard Moreno en la segona jornada contra el Màlaga. I encara va augmentar l'impacte de la seva presència amb un golàs per fer avançar l'Espanyol en la visita a Anoeta. Res s'ha traduït en la primera victòria en la lliga, però Pablo Piatti està sobresortint en l'arrencada de la competició. En quatre dies està convençut que la decisió de canviar de club va ser més que encertada. “Necessitava un canvi d'aires. Necessitava minuts. Els estic tenint i això em motiva encara més per seguir treballant i buscant maneres d'ajudar l'equip. Com ho he fet? Estic treballant molt fort i em vaig plantejar fer una bona pretemporada. Intento oferir una bona versió”, va relatar ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)