Espanyol

Nou projecte i més socis

Creixement. El club blanc-i-blau supera amb claredat els números de la temporada anterior i supera els 27.000 abonats en espera que els resultats ajudin a atreure més aficionats a l'estadi

L'ambiciós projecte representat per Chen Yansheng no es va traduir en més espectadors en l'estrena en la lliga, tot i que l'horari i el dia tampoc hi van ajudar. No obstant això, el ritme de renovació de carnets i nous afiliats indica que hi ha un creixement, un any després d'aturar la sagnia anual de pèrdua d'abonats. Així, el club blanc-i-blau va anunciar ahir que s'havia superat la xifra de 27.000 socis, quan dotze mesos abans la quantitat havia baixat a 24.818. Un augment de 2.182 socis. Ramon Robert va indicar fa uns mesos que l'objectiu a curt termini és superar el llindar dels 30.000, que ajudarà a millorar els minsos registres d'assistència a l'estadi de Cornellà-el Prat.

La bona dada dels 27.000 abonats va anar acompanyada de l'èxit de la zona d'animació. La graderia que durà el nom de La 1900 s'ha omplert del tot i les 1.200 places que hi havia disponibles s'han omplert del tot, i ha quedat fins i tot gent en llista d'espera. El rendiment de l'equip marcarà la xifra d'abonats amb què es tanqui la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)