Espanyol

No volen repetir el cas Ciani

Mal precedent. El veterà Martín Demichelis treballa per adquirir el punt òptim de forma i tot i confiar en la seva experiència el cos tècnic no vol precipitar-se a l'hora de fer-lo debutar

Un defensa veterà que cobreixi la baixa d'un titular. A l'Espanyol li agrada disposar d'un jugador que tingui aquest rol, que va cobrir a la perfecció Diego Colotto. La temporada passada es va intentar amb Ciani, que va tenir un debut precipitat contra el Real Madrid que va marcar-lo, un pecat que Quique Sánchez Flores no vol repetir amb Martín Demichelis.

“Bé, Martín, bé.” El nom de l'argentí és el més repetit per Roberto en l'entrenament. El porter no para de donar indicacions al veterà defensa, que després d'una trajectòria amb gegants com el Bayern i el Manchester City ara mira d'aportar l'experiència a l'Espanyol. Amb l'adéu d'Álvaro la lluita està més oberta que mai i l'argentí confia a treure-hi el cap aviat. El defensa se sent bé i llueix visió per anar al tall en cada sessió a la ciutat esportiva, però els tècnics creuen que encara li falta una mica per tenir el to físic necessari. Amb 35 anys no tenia equip des que es va desvincular dels citizens i treballar en solitari amb un preparador físic no és el mateix que fer pretemporada amb un equip. No tenen clar que l'experiència compensi la falta de velocitat, el punt feble en els últims temps en la Premier.

0-4 en mitja hora

Així, a l'Espanyol volen anar pas a pas amb Demichelis. No precipitar-se. El record de Ciani reapareix. “M'he precipitat fent-lo jugar. Encara li falten segurament dues setmanes més d'entrenament.” Sergio González va explicar així el desastre de l'estrena del francès fa un any en la tercera jornada precisament contra el Real Madrid. El tècnic de l'Hospitalet va enviar-lo a la banqueta al descans, quan la línia de cinc havia fet aigües pertot arreu i el marcador reflectia un humiliant 0-4. Mai va aixecar el cap, amb una única aparició més en la lliga (0-5 amb la Real i assenyalat en la majoria de gols) ja amb Galca i un parell en la copa del Rei amb l'empat al Ciutat de València i la desfeta en el derbi barceloní al feu blanc-i-blau.

El baix rendiment de Ciani va situar-lo a la llista de baixes, amb una rescissió de contracte minuts abans que es tanqués el mercat d'hivern. Per al rol de defensa veterà ja havia arribat Demichelis. Encara no està al màxim físicament i el cos tècnic no vol precipitar-se fent-lo entrar abans d'hora. Vol evitar un nou cas Ciani.

Sergio González admetia la precipitació en fer jugar Ciani contra el Real Madrid

Óscar Duarte, l'únic fix

Els moviments d'última hora van dur Quique Sánchez Flores a reciclar David López de central contra la Real. Caldrà veure què farà demà. L'únic que sembla que té un lloc fix és Óscar Duarte, que ahir parlava dels nous: “Diego Reyes ha vingut fa poc, s'està entrenant molt bé i si és aquí és perquè té qualitat com tenim tots. Després ja és decisió de l'entrenador qui juga o qui no. Ens hem entrenat tots, el mister intenta combinar les parelles i, en línies generals, ens veig molt bé. Tots treballem i després en Quique decidirà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)