Espanyol

Espanyol

prèvia davant l'alavés

Quique: “Necessitem més amplitud i profunditat”

Sánchez Flores. El tècnic blanc-i-blau reconeix que el seu equip ha d'evolucionar el seu joc ofensiu. “És una part més del nostre creixement” i sobre la convocatòria d'Òscar Melendo admet que “Ens fa millor i es mereix venir”

Quique Sánchez Flores va fer aquest matí la seva roda de premsa prèvia al partit de demà davant de l'Alavés a Vitòria. (12.00h, a Mendizorrotza).

Óscar Melendo: “És un tipus de futbolista tècnic i capaç d'aguantar la pilota. Pot jugar en totes les posicions d'interior i mitja punta. És un jugador molt centrat i que perd poques pilotes. Ens fa millor i mereix venir”.

Javi López i la seva tornada a la convocatòria: “El veig molt millor, més tranquil i és el nostre capità. És important que estigui de nou amb nosaltres.

Baptistao, baixa. “Les sensacions de Leo no eren bones i no ha superat la sobrecàrrega”.

Alavés: “És un rival incòmode, difícil i per ells el partit significa confirmar el seu bon moment després de guanyar a fora (Osasuna). Serà un partit molt difícil i l'hem de treballar molt”.

Marco Roca. “No està pels 90 minuts i no sé si estarà en la convocatòria definitiva”.

El guió del partit:“L'Alavés ens obligarà a sortir potents, intens i estar atents a les segones jugades. No hem negociat mai la intensitat i som molt professionals.

El gol de Coro. “Me l'han recordat aquests dies i això contribuirà a veure un ambient carregat i farà el partit encara més difícil”.

Evolució en el joc ofensiu: “El que estem tractant és que l'equip acabi amb la letargia de gols. Estem progressant en alguns camps però necessitem més amplitud i profunditat. Hem d'insistir i és part del creixement. Serà un partit de molts matisos. És un equip feliç contraatacant que tenint la pilota”.

Perfil de l'Alavés: “És un equip que si el deixes córrer i és perillós en el contraatac.

Tàctica amb un o dos puntes? “Jugar amb un sol davanter és una possibilitat. Però jugant amb un mitjapunta també comptaríem amb tres davanters perquè Piatti o Hernán ho són”.

Polèmica amb la renovació de Victor Sánchez. “Aquest projecte ha de ser sòlid i ha estat una bona rectificació de Víctor reconeixent que no era el lloc. Però no tenim cap dubte d'ell, és un excel·lent jugador. I hem d'avançar en tots els temes i ser justos”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)