Espanyol

ESPANYOL

L'ÚLTIMA PERLA DEL PLANTER

Óscar Melendo s'estrena

Novetat. El migcampista del filial és la gran sorpresa de la llista de convocats de Quique Sánchez Flores. “Es mereix venir”, deia el tècnic. En surt per lesió Leo Baptistão i torna a aparèixer el capità Javi López després de dues absències

Quique Sánchez Flores s'ha emportat 19 jugadors cap a Vitòria. La gran novetat és la presència d'Óscar Melendo. El jove migcampista del filial és un habitual en els entrenaments del primer equip, però fins ara la seva participació amb el primer equip es va reduir a la final de la supercopa de Catalunya contra el Barça. Melendo, que va iniciar la seva carrera a l'Espanyol de ben petit jugant a l'Escola RCDE, ja va captar l'atenció del tècnic. “Tindrà la seva oportunitat, té foc als ulls”, va dir fa unes setmanes el preparador madrileny, que ara li podria donar minuts a Vitòria en la que seria la seva estrena oficial com a jugador blanc-i-blau. Ahir Quique va tornar a insistir en la seva qualitat: “És un tipus de futbolista tècnic i capaç d'aguantar la pilota. Pot jugar en totes les posicions d'interior i a la mitja punta. És un jugador molt centrat i que perd poques pilotes. Ens fa millor i mereix venir.”

Les novetats no acaben aquí. Javi López torna a entrar en una llista després de perdre's els partits contra el Betis i l'Athletic. També tornen Óscar Duarte, recuperat de la sinovitis que el va deixar sis setmanes de baixa i Marc Roca, tot i que hi arriba just per una lesió al soli.

Cauen de la convocatòria Baptistão, que no s'ha recuperat de la sobrecàrrega, i Sevilla i Demichelis per decisió tècnica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)