Espanyol

Futbol

Primera divisió

De nou a pilota aturada

Victòria. L'Espanyol s'imposa a l'Alavés amb un gol de córner de Gerard Moreno al minut 80, tres després de veure com Pacheco li aturava un penal

La pilota aturada ha estat de nou el recurs de l'Espanyol per sortir victoriós del camp de l'Alavés, tal com va passar en l'anterior desplaçament al Villamarín. En el duel matinal a terreny basc, els blanc-i-blau han creat tres ocasions de gol: una falta, un penal i un córner. La rosca de Reyes ha topat amb el travesser i Pacheco ha aturat el llençament de Gerard Moreno des dels onze metres en el minut 77, però acte seguit el davanter de Santa Perpètua se'n refeia en fer de cap el 0-1.

L'Espanyol s'ha aprofitat de l'ambient estrany a l'inici, amb l'afició callant 12 minuts per protestar per uns incidents en la visita a l'Osasuna. Tan sols s'escoltaven els seguidors periquitos i l'equip ha tingut les primeres arribades amb una rematada de cap de Diego Reyes i una centrada perillosa de Jurado. L'Alavés ha replicat a la contra amb dues accions de Camarasa i Deyverson que Diego López ha neutralitzat. El bon inici dels visitants, amb un domini clar, ha estat a punt de tenir premi al minut 27 en una falta a la frontal de Reyes al travesser. Però enlloc de ser un incentiu, ha semblat apagar l'onze de Quique Sánchez Flores, que ha tornat a la dinàmica habitual de deixar-se dominar i esperar a la contra amb Reyes de conductor de joc.

La segona part ha arrencat amb una opció de cap a pilota aturada de l'Espanyol, però l'Alavés s'ha apoderat de la pilota amb un gran Llorente i ha pogut avançar-se al minut 67 amb una pilota perduda de Reyes que Alexis ha aprofitat per assistir Deyverson. L'àrbitre ha indicat fora de joc, tot i que el brasiler estava en línia. Cinc minuts abans s'havia produït el debut del jove Melendo, la tercera perla del planter a qui dóna l'oportunitat Quique Sánchez Flores. El partit ha derivat en un joc d'imprecisions, que ha anat a més en el tram final. El porter Pacheco gairebé regala un gol i acte seguit una errada de Llorente en una passada enrere ha acabat amb Alexis posant la mà en un xut de Jurado. El col·legiat ha indicat el punt de penal, però Pacheco ha aturat el llençament de Gerard Moreno. Amb el canvi preparat, el davanter de Santa Perpètua ho ha esmenat rematant de cap un córner en el 80' per fer el 0-1. L'Espanyol segueix rendint a alt nivell lluny de casa.