Espanyol

“Avui ens hem rebel·lat contra l'errada del penal”

Quique Sánchez Flores. Entrenador de l'Espanyol

Quique Sánchez Flores està cada cop més content del rendiment de l'equip. Sis jornades sense perdre i el bon costum de deixar la porteria a zero. I ahir la bona reacció del conjunt blanc-i-blau després del desencís que podria haver comportat el penal fallat per Gerard Moreno. “M'ha encantat. El moment per disfrutar avui és quan hem fallat un penal i hi ha hagut una rebel·lió col·lectiva contra l'errada; volíem marcar sí o sí. En l'aspecte mental el grup s'ha rebel·lat contra l'errada.”

Quique Sánchez Flores va afegint jugadors de perfil tècnic a cada partit. Jurado ha encadenat dos duels de titular al doble pivot i ahir la novetat va ser la presència de Reyes de segon punta. “Jurado és el mateix, però en un bon moment de forma. Els que van venir van ser escollits i els que ja hi eren, també. Estem satisfets de tots en general. Donen el màxim i estan generant un esperit col·lectiu molt bo. Reyes ens ha donat continuïtat. Quan vols generar futbol el necessites. Reyes sempre busca l'última passada i cal ser pacients perquè està buscant el seu millor nivell. L'està trobant.” I de nou va lloar el planter periquito arran del debut de Melendo. “Són nois que truquen a la porta i estan demostrant que estan preparats. Fa anys que l'Espanyol té una gran acadèmia i no mirem el carnet, sinó la inquietud que tenen per ser futbolistes. Una benedicció.”

Finalment, el tècnic va ressaltar la millora en el joc. “Estem madurant i fent cada cop més coses bé. Estem més equilibrats. No sé quanta possessió hem tingut, però en el primer temps hem mogut bé la pilota, amb pausa i quan la confiança vagi a més jugarem millor, tot i que molts cops ens precipitem. El futbol té més velocitats de les que utilitzem.”

LA REACCIÓ

“El moment per disfrutar avui és quan hem fallat un penal i volíem marcar sí o sí”

EL PLANTER

“Són nois que truquen a la porta i estan demostrant que estan preparats”

LA PROGRESSIÓ

“Estem madurant com a equip i fent cada cop més coses bé. Estem més equilibrats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)