Espanyol

La LFP tria l'Espanyol per jugar a casa per Reis

Calendari. El club blanc-i-blau, que ja s'havia queixat amb anterioritat per l'excés de partits en divendres, encetarà la jornada 17 el sis de gener

L'Espanyol s'ha queixat recentment per la tendència de la LFP de posar-li partits en divendres després d'una aturada pels compromisos internacionals. En la darrera pausa se'n va salvar, però ahir va tornar a trobar motius per al malestar. La lliga de futbol professional va escollir l'equip blanc-i-blau per al primer partit de lliga de l'any 2017. Així, l'onze de Quique Sánchez Flores rebrà el Deportivo de la Corunya a l'estadi de Cornellà i el Prat el sis de gener, dia de Reis, a tres quarts de nou de la nit en un enfrontament que encetarà la jornada 17 del campionat. No és el primer horari perjudicial a casa per a una entitat que té un greu problema d'afluència al camp, ja que el primer duel de la lliga al feu periquito va ser un divendres d'agost a les deu de la nit contra el Màlaga. Cal recordar que fa dues temporades l'Espanyol ja va tenir partit en la vigília de Reis i els aficionats blanc-i-blaus van haver de triar entre la cavalcada o veure el duel a Pamplona.

Amb tot, el gener tindrà una arrencada densa perquè uns dies abans, si l'Espanyol supera l'Alcorcón, tindrà l'anada dels vuitens de final de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)