Espanyol

Amb absències de pes

Rival. Les proves mèdiques confirmen els pitjors auguris amb Robert Ibáñez i se suma a les baixes de Diego Rico, Szymanowski, Koné i Omar

El Leganés va trencar dilluns la mala ratxa de cinc derrotes amb un 2-0 contra l'Osasuna, però va pagar un preu alt. L'heroi del partit va ser Robert Ibáñez, autor d'un doblet, però les proves mèdiques van confirmar els pitjors auguris i el migcampista valencià diu adéu a la temporada per culpa del trencament del lligament encreuat anterior i del lligament col·lateral intern del genoll dret. No va ser l'únic a caure en el partit amb els navarresos. Diego Rico va trepitjar malament i té una important contusió òssia, amb esquinç del lligament encreuat anterior i distensió muscular posterior de la cuixa de la cama dreta. No hi ha temps de baixa, però, com el davanter Szymanowski, amb un esquinç de grau dos del genoll dret. El club madrileny no va dir el temps de baixa, però dissabte no hi seran, tal com passa amb Koné i Omar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)