Espanyol

espanyol

lesionats

Piatti continua al marge

Lesionat. L'argentí arrossega molèsties als isquiotibials, però les proves d'ahir van descartar que tingui un trencament muscular i això li dóna més possibilitats de jugar contra l'Sporting

Pablo Piatti és un dels futbolistes més determinants de l'Espanyol. L'argentí és el màxim assistent de la lliga amb set passades de gol i suma a les seves estadístiques cinc dianes. És el futbolista més determinant per a Quique Sánchez Flores, que aquests dies està molt pendent de la seva evolució física. El futbolista arrossega molèsties als isquiotibials de la cama dreta però ahir, en les proves que se li van fer, es va descartar que tingui un trencament muscular. Una bona notícia que li obre les possibilitats d'arribar a temps per jugar contra l'Sporting diumenge. Tot i això, per arribar a aquest punt és necessari que hi hagi una bona evolució en els pròxims dies. De moment, el davanter treballa al marge del grup seguint un pla de treball individualitzat. D'altra banda, s'espera que avui el migcampista Marc Roca, que arrossegava unes molèsties al soli des de fa unes setmanes, s'incorpori a la dinàmica del grup. El de la Granada del Penedès no ha jugat cap partir sencer des del 30 d'octubre contra el Betis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)