Espanyol

Javi López: “M'ha anat bé estar aïllat dels terrenys de joc”

Protagonista. El capità de l'Espanyol reconeix que necessitava estar un temps sense jugar i explica la reunió amb Chen Yansheng

Javi López ha donat la cara avui per agrair el tracte de Quique Sánchez Flores, que fa unes setmanes va anunciar que el capità necessitava parar, desconnectar i l'ha deixat fora dels últims partits, amb l'única excepció de la copa del Rei. “Com a capità parlo molt amb el míster. No passava pel millor moment i ara estic treballant. Estar aïllat dels terrenys de joc m'ha anat bé físicament i mentalment i li estic agraït. És una conversa que ell no ha tret ni jo ho faré. L'important és que m'he centrat a tornat a estar al màxim. Com a capità al vestidor sempre intento sumar al màxim. Abans sumava des del camp i ara des de la banqueta o la graderia. Intento sumar perquè el més important és el col·lectiu.”

Javi López va iniciar la temporada de titular, però contra l'Eibar amb 0-3 al marcador l'entrenador de l'Espanyol va rellevar-lo al descans i en els partits següents ni tan sols ha anat convocat. Sense ell, la defensa ha rendit de meravella, sense encaixar gols, així que no serà fàcil tornar a l'onze. El capità ho té clar. “Som conscients que l'equip està rendint a un nivell altíssim, que ens beneficia a tots. M'he de centrar en treballar per tornar a les convocatòries, que és el primer objectiu. Sento passió pel futbol i això em manté amb il·lusió, viu i amb ganes de donar la volta a la situació.

Finalment, el capità de l'Espanyol ha explicat alguna conversa amb Chen Yansheng, que dimecres es va reunir amb la plantilla i aquest matí s'ha fet un bany de masses en l'entrenament a la ciutat esportiva. “Està molt content amb la dinàmica que té l'equip ara mateix, amb el treball que s'està fent. Ens transmet que tinguem ambició i que ell estarà aquí perquè el cub segueixi creixent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)