Espanyol

Satisfet amb l'equip

De visita. Chen Yansheng té el primer contracte directe amb l'afició periquita en assistir a l'entrenament a la ciutat esportiva i reconeix l'alegria per la reacció del conjunt blanc-i-blau

Chen Yansheng va assistir ahir per primer cop a un entrenament del primer equip. El president de l'Espanyol, que també va seguir després el partit de lliga del femení, va anar a la ciutat esportiva amb un grup de directius format pel conseller delegat, Ramon Robert, el vicepresident Carlos García Pont i els consellers Lu Zuilan i Mao Ye. El màxim dirigent blanc-i-blau va observar de prop la sessió preparatòria amb la companyia del nou director esportiu, Jordi Lardín, i va tenir el primer contacte directe amb l'afició i es va fer fotografies amb tothom. El dia anterior ja s'havia reunit amb els capitans i els va transmetre la satisfacció per la reacció de l'equip. I ahir va verbalitzar l'alegria de veure que l'ambició del projecte comença a veure's damunt la gespa. “Estic molt content per l'evolució de l'equip”, va afirmar. El cap de Rastar Group ha viatjat a Barcelona per preparar la junta d'accionistes de dimarts i el mercat de fitxatges, que comença al gener, i ho aprofitarà per tornar a la llotja diumenge contra l'Sporting.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)