Espanyol

Espanyol

ampliació de contracte

Hernán signa fins al 2020

Ampliació. L'Espanyol i l'internacional paraguaià van arribar a un acord per allargar la seva vinculació contractual un any més. Avui, roda de premsa de presentació (17 h) al RCDE Stadium

L'Espanyol va anunciar ahir al matí l'ampliació del contracte d'Hernán Pérez fins al 2020. L'internacional, que tenia contracte fins al 2019, veu així com s'amplia un any més la seva vinculació amb el club blanc-i-blau. L'extrem signarà aquesta tarda (17 h) la seva renovació al RCDE Stadium i posteriorment farà una roda de premsa en què l'acompanyaran el conseller delegat del club, Ramon Robert, i el director esportiu, Jordi Lardín.

La proposta d'ampliar el contracte del paraguaià ja es va parlar a l'octubre, quan es van comprar la totalitat dels drets del futbolista. Ara s'ha donat cos i forma a l'acord definitiu.

Hernán Pérez va arribar a l'Espanyol el juny del 2015 procedent del Vila-real. En la seva primera temporada, l'internacional va disputar 33 partits, en els quals va aconseguir set gols, i va ser un dels futbolistes més determinants del club blanc-i-blau en la parcel·la ofensiva. Aquest any és un titular habitual i ha jugat disset partits, en què ha fet tres gols, i és l'amo de l'extrem dret per Quique Sánchez Flores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)