Espanyol

Espanyol

Lardín: “La temporada serà millor del que indica aquesta setmana”

Mercat. El director esportiu apunta a Orellana. “És un gran jugador i a qualsevol li agradaria tenir-lo”. El problema és que l'Espanyol no pot fer cap moviment si no hi ha una sortida.

Setmana dura per a l'Espanyol després de la derrota a València. El director esportiu, Jordi Lardín, va passar revista a l'actualitat blanc-i-blava durant la presentació de l'ampliació de contracte d'Hernán Pérez.“No podem ser conformistes. La derrota contra el València va ser una derrota dura, sobre tot en la primera part, a vegades hi han partits així la llarg de la temporada”, apuntava el directiu que tot i això es mostrava ferm. “Ens hem d'exigir el màxim tots però hem d'estar tranquils perquè l'equip ha mostrat solvència com estar set partits sense encaixar un gol. La temporada serà millor del que indica aquesta setmana per la derrota a Mestalla”. Lardín també va indicar que Fabián Orellana és un objectiu de mercat. El jugador del Celta ha estat apartat de l'equip per un acte d'indisciplina. El seu tècnic, Eduardo Berizzo, l'ha col·locat en el mercat. “És un gran jugador i a qualsevol li agradaria tenir-lo. Té contracte amb el Celta però no tenim opcions perquè tenim el topall salarial al màxim”, indicava Lardín. L'única forma de desbloquejar la situació seria una sortida de Felipe Caicedo. El Celta va estar interessat el passat estiu pel futbolista equatorià. Només van ser contactes tímids però ara es podria activar un bescanvi si ambdues parts estiguessin obertes a fer-ho. L'altre seria una venda de Caicedo que alliberaria massa salarial per incorporar al xilè. En tot cas, sense sortides no hi haurà moviments. “Seran setmanes tranquil·les perquè no tenim cap opció d'incorporar en aquest mercat sino hi han sortides. Estem treballant de cara a l'estiu”, apuntava el director esportiu que afegia: “A tothom ens agradaria millorar la plantilla però si no es pot no es pot. Mantinc reunions setmanals amb el tècnic per preparar l'equip del proper any. Però confíem en el que tenim i treure la temporada endavant amb nota”.Sobre Caicedo tampoc no hi ha res ara mateix. “Quan hi hagi algun moviment ho sabreu”, deia Lardín.

Per la seva banda, el conseller delegat, Ramon Robert, va dir que ara mateix la compra dels drets de Gerard Moreno està aturada i sense cap novetat. “Sempre hem dit que volem adquirir el 50 per cent. No és un tema que estem tractant ara. Mantenim la tranquil·litat i seguim pensant en fer-ho”

Per últim, Robert també es va referir a la renovació de Víctor Sánchez. “Falten alguns detalls però esperem tancar-ho de manera imminent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)