Espanyol

espanyol

hernán pérez

“Jugarem la Champions molt abans del 2020”

Ambiciós. Hernán Pérez deixa clar en la seva ampliació de contracte que està en un projecte guanyador i eludeix el conformisme assenyalant cap a Europa i cap a la voluntat de millorar el seus registres personals

Hernán Pérez va signar ahir la seva ampliació de contracte fins al 2020 amb una clàusula de rescissió de 30 milions d'euros. “És un jugador compromès, que és el que volem”, explicava el conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, que va acompanyar l'internacional al costat del director esportiu, Jordi Lardín. “Vull arribar al màxim i que l'Espanyol estigui a dalt de tot. Estic content amb aquesta renovació. Vull viure coses boniques amb l'Espanyol fins al 2020”, assenyalava el futbolista, que va anar més enllà en la concreció dels seus objectius. “Jugarem la Champions molt abans del 2020. De la manera que el club està creixent, arribarem a l'objectiu molt abans”, certificava convençut el davanter. Seguint el fil argumental, Hernán Pérez també va analitzar el seu moment futbolístic. “Vull trobar el meu màxim nivell. La meva millor versió encara no s'ha vist. He de seguir treballant per arribar-hi.”

D'altra banda, el paraguaià va repassar l'actualitat immediata del club, emboirada pel mal gust de boca que va deixar l'última derrota a Mestalla, contra el València, i el pròxim partit contra el Granada, que tancarà la primera volta, abans d'afrontar un calendari infernal amb el Sevilla i el Madrid a l'horitzó més proper. “Són partits molt difícils i importants per a nosaltres. Pensem en el Granada, que és un partit primordial i en què hem de tractar de deixar els tres punts a casa, i després pensarem en el Sevilla. Som conscients del que ens hi juguem.” Tot i això, Hernán Pérez feia una lectura optimista. “Hem començat molt bé i hem tingut bons partits. Estem en una línia ascendent i hem de seguir així. Hem d'aconseguir que la segona volta sigui millor que la primera”, reblava l'internacional, que va tancar la seva presentació amb un petó romàntic a la seva dona.

Crida a la tranquil·litat

Setmana dura per a l'Espanyol després de la derrota a València. El director esportiu, Jordi Lardín, va passar revista a l'actualitat blanc-i-blava. “No podem ser conformistes. La derrota contra el València va ser una derrota dura, sobretot per la primera part. De vegades hi ha partits així la llarg de la temporada”, deia el directiu, que tot i això es mostrava ferm. “Ens hem d'exigir el màxim tots, però hem d'estar tranquils perquè l'equip ha mostrat solvència, com estar set partits sense encaixar cap gol. La temporada serà millor del que indica aquesta setmana per la derrota a Mestalla.”

Orellana, en l'agenda

Lardín també va indicar que Fabián Orellana és un objectiu de mercat. El jugador del Celta ha estat apartat de l'equip per un acte d'indisciplina. El seu tècnic, Eduardo Berizzo, l'ha col·locat en el mercat. “És un gran jugador i a qualsevol li agradaria tenir-lo. Té contracte amb el Celta, però no tenim possibilitats, perquè tenim el topall salarial al màxim”, indicava Lardín.

L'única manera de desbloquejar la situació seria l'adeu de Felipe Caicedo. El Celta va estar interessat l'estiu passat en el futbolista equatorià. Només van ser contactes tímids, però ara es podria activar un intercanvi si les dues parts hi estiguessin obertes. L'altre seria una venda de Caicedo que alliberaria massa salarial per incorporar el xilè. En tot cas, sense sortides no hi haurà moviments. “Seran setmanes tranquil·les, perquè no tenim cap opció d'incorporar ningú en aquest mercat si no hi ha sortides. Estem treballant de cara a l'estiu”, indicava el director esportiu, que afegia: “A tots ens agradaria millorar la plantilla, però si no es pot, no es pot. Mantinc reunions setmanals amb el tècnic per preparar l'equip de l'any que ve. Però confíem en el que tenim i a tirar la temporada endavant amb nota.” Sobre Caicedo tampoc no hi ha res, ara mateix. “Quan hi hagi algun moviment ho sabreu”, va afegir Lardín.

Per la seva banda, el conseller delegat, Ramon Robert, va dir que ara mateix la compra dels drets de Gerard Moreno està aturada i sense cap novetat. “Sempre hem dit que en volem adquirir el 50%. No és un tema que estiguem tractant ara. Mantenim la tranquil·litat i seguim pensant a fer-ho.”

Per acabar, Robert també es va referir a la renovació de Víctor Sánchez. “Falten alguns detalls, però esperem tancar-la de manera imminent.”

La temporada serà millor del que indica aquesta setmana per la derrota encaixada a Mestalla
Jordi Lardín
director esportiu espanyol
Orellana és un gran jugador i a qualsevol li agradaria tenir-lo, però per a això hi ha d'haver sortides en aquest mercat
Vull assolir el meu màxim nivell. La meva millor versió encara no s'ha vist
Hernán Pérez
davanter de l'Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)